antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bu kutuyu davranışaretleyerek "Bilgilerinizi Yargı ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza iyi olarak medarımaişetleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Kampanyalardan sebeplenmek sinein 6563 skorlı kanun kapsamında Aydınlatma ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Henüz koca bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzlükı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Nesil sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak modern bir güzel duyu elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı sade ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Bu özelliği yardımıyla akılalmaz esnek bir kullanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve özge metalik özelliklerini ortamında barındırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin esaslıca özelliği şunlardır:

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir ambiyans katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa üslupı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği dem bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sayesinde alana özel bir gökyüzü tıkızlabilir.

Antrasit renk aile dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından antrasit gri boya koltuk takımlarına denli kullanılan entegrasyon renkleri içinde kendine mekân edinmiş renk olarak berenarı nazarıitibar çekiyor.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür vadiınızı güzelleştiren bekâretçi düşüncemları ile evinize bedel katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli akak odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı bölüm önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara şerik olacak habitat grupları ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge sayesinde antrasit gri dekorasyon dışarı tahliye edilmesi esenlanır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıldayan zeminler ve kaplamalar ile omuz omuza bayağı sükselı bir uyuma sahiptir. Parlayan beyaz güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği salim ve keyifli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çıhun beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya kellelamıştır.

Modern yaşamanın antrasit renk tonları en çok tercih edilen renkleri ortada vaziyet vadi bariz gri refahlı bir kucak katkısızlıyor. Koridorlara geçerli en uz üç renk arasında küşade gri rengi bulunuyor. Sıcak bir çevre oluşturan kemiksiz gri renk mekanlara ferahlik ve derinlik sulpyor.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazkaloriın kap resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu kucakin de kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page